Zornig

Med denne bog kan du rejse til Under-Danmark. Her er hver dag fyldt med misbrug og vold i en grad, ikke mange kan sætte sig ind i. Jeg har valgt at dele min fortælling. Den kan vidne om, hvordan det føles for et barn at vokse op på den måde.

Slagtebaenk_dybboel_h280px

Slagtebænk Dybbøl

Her er Tom Buk-Swientys berømte bog Slagtebænk Dybbøl i en letlæst version. En levende bog om slaget ved Dybbøl i 1864. Dagen, hvor der faldt 4.222 granater over skanserne. Og hvor godt 10.000 danske soldater stod over for 40.000 preussere og østrigere. Forfatteren har fundet breve og dagbøger, og vi hører om enkelte soldaters skæbne. Om de pårørende og officererne. Og om mudderet – en blanding af afskudte legemsdele, afføring og indvolde fra både dyr og mennesker.

Jeg er Zlatan

Da jeg var en lille dreng, havde jeg en stor næse. Og så læspede jeg. I skolen kunne jeg ikke sidde stille. Jeg fór rundt hele tiden. Der kunne ikke ske mig noget, hvis jeg løb tilstrækkelig hurtigt.
Zlatan Ibrahimovic er vokset op i et råt kvarter i Malmø i Sverige. Som helt ung stjal han cykler og sloges. Tricksene fra fortiden tog han med på fodboldbanen, da han blev prof i blandt andet Milan og Barcelona. Med sine egne ord fortæller Zlatan om kampene og sparkene. Og om livet som en af verdens bedste fodbold-spillere.

Det skulle være en helt almindelig ferie

Det skulle have været en helt almindelig ferie i et lejet hus i en fransk landsby.
Men huset var ikke almindeligt. Der var noget galt i det, måske spøgte det ligefrem. Den lille familie med far, mor og to børn føler uhyggen brede sig.
De får onde drømme. Men far vil ikke høre tale om at tage hjem i utide. Så må der ske hvad der vil – og det gør der.
En spændende og bevægende historie om en ualmindelig ferie.

I de voksnes rækker 1

Tekst mangler.

I de voksnes rækker 2

Tekst mangler.

Kæreste på Nettet

Tekst mangler.

Farligt hittegods

Farligt hittegods er en roman, man ikke kan lægge fra sig, når man først er begyndt. Peter arbejder som pedelmedhjælper, og en dag finder han en pung fuld af penge, som han vælger at beholde. Men det skulle han ikke have gjort. Kort tid efter opsøger en truende mand ham, og Peter bliver hvirvlet ind i et net af bedrag, tyverier og mord. Maria, der bor oven over Peter, prøver at hjælpe ham, men hun er samtidig meget optaget af at hjælpe en mystisk, ældre posedame.

Dybe spor

John er journalist på en avis. Han får en dygtig ung hacker til at opspore de mænd, der står bag nogle af de frygtelige pædofili-sider på nettet. Men hvem er det, der med alle midler forsøger at stoppe ham? Og kan det virkelig passe, at netværket trækker spor helt ind i politiets rækker?
En spændende roman om et forsøg på at afsløre et netværk af pædofile.
Forfatteren er selv redaktør af en ugeavis.

Mine sidste mord

En dygtig kriminal-politimand fortæller stolt sit barnebarn om alle de forbrydelser, han har opklaret gennem mange år. Men så sker der nogle forfærdelige barnemord, og dem kan han ikke opklare.

Kram i krogene

Hermed følger fortsættelsen på I de voksnes rækker.

Det er endnu en skøn bog om Lise og hendes forbløffelse over, hvordan livet leves uden for hendes egen familie.

Er det så yndigt?

Lise fra “I de voksnes rækker” og “Kram i krogene” er nu heftigt forlovet med Anders. Han skal dog først være soldat og siden uddannes i Tyskland. Lise pjækker fra sit kontor og tager ned for at besøge ham. Imens er hendes forældre ved at besvime af skræk.
Da hun og Anders siden tager på en dristig chartertur til Spanien, er det endnu værre. Anders får så arbejde i England, men kan deres forhold også klare denne adskillelse?
Ender det med kirkebryllup?