Download gratis som e-bog eller e-lydbog

– Klik på bogen for at komme videre

 

Zornig

Med denne bog kan du rejse til Under-Danmark. Her er hver dag fyldt med misbrug og vold i en grad, ikke mange kan sætte sig ind i.

Slagtebaenk_dybboel_h280px

Slagtebænk Dybbøl

Tom Buk-Swientys berømte bog Slagtebænk Dybbøl i en letlæst version. En levende bog om slaget ved Dybbøl i 1864.

Det skulle være en helt almindelig ferie

Det skulle have været en helt almindelig ferie i et lejet hus i en fransk landsby. Men huset var ikke almindeligt. Der var noget galt i det, måske spøgte det ligefrem.

I de voksnes rækker 1

En morsom og varm bog om Lise, der vokser op i 60’ernes København.

I de voksnes rækker 2

I anden del af I de voksnes rækker fortæller Lise om sin tid i gymnasiet.

Kæreste på Nettet

Uffes kone forsvinder, og han findet et nyt liv på Internettet.

Farligt hittegods

Peter finder han en pung fuld af penge, som han vælger at beholde. Men det skulle han ikke have gjort. Peter bliver hvirvlet ind i et net af bedrag, tyverier og mord.

Dybe spor

John er journalist på en avis. Han får en dygtig ung hacker til at opspore de mænd, der står bag nogle af de frygtelige pædofili-sider på nettet.

Mine sidste mord

En dygtig kriminal-politimand fortæller stolt sit barnebarn om alle de forbrydelser, han har opklaret gennem mange år. Men så sker der nogle forfærdelige barnemord, og dem kan han ikke opklare.

Kram i krogene

Hermed følger fortsættelsen på I de voksnes rækker.

Endnu en bog om Lise og hendes forbløffelse over, hvordan livet leves uden for hendes egen familie.

Er det så yndigt?

Lise fra “I de voksnes rækker” og “Kram i krogene” er nu heftigt forlovet med Anders. Men ender det med kirkebryllup?

Mona Lisa på afveje

Humoristisk krimi. Kunsteksperten Viggo Nielsen har en skidegod plan! Sammen med to andre kunstkendere vil han ombytte den ægte Mona Lisa med en kopi og score kassen i Brasilien.

Kæledyrsfotografen

Morten og Jan starter et firma sammen. Morten skal fotografere kæledyr, og Jan skal tage sig af alt det praktiske. Men kan Morten stole på Jan?

Luftpost

En drøn-skæg bog om Martin, der finder en ballon på stranden. Ballonen er fløjet hele vejen fra Italien, og inden i ligger der en seddel fra en ung italiensk pige. Farfaren overtaler Martins far til, at de skal tage til Italien alle tre. Det bliver en vild tur.

Den sorte engel

Rosa er en smuk og efterstræbt sypige i Laksegade i København i 1800-tallet. En underholdende og farverig historisk roman skrevet i et let, men godt sprog.

En iskold grav

Kasper og hans venner har længe lagt planer om en vandretur op på en stor gletcher i det øde Grønland. I sidste øjeblik springer en af vennerne fra og en fremmed pige kommer med i stedet. Men gletcheren gemmer på en hemmelighed.

Nyhedsjægerne

En bog fyldt med fart og action om Thomas og Rune, der har et nyhedsbureau på Nørrebro. Og de to rodes ind i en sag op om en gruppe menneskers dobbeltliv.

Spøgelsesslottet

En moderne spøgelseshistorie fyldt med magi, romantik og humor. Tre unge danske kvinder tager på sommerferie til et spansk spøgelses-slot.

Spring

David er på flugt fra tosseanstalten. Han søger hjælp hos sin morfar, der også vil flygte fra sit plejehjem. De lejer en Land Rover og tager på en vild herretur til Norge.

Den egyptiske forbandelse

To unge veninder, Anna og Sophie, tager til Egypten sammen med Sophies far, som er ærkæolog. I den hede ørken oplever pigerne både kærlighed, mord og den magiske kraft fra de nedgravede mumier og deres skatte.

Til døden

En brutal bog om Victor, der er gladiator. Han vinder over alle sine modstandere og bliver en fri mand. Men han forelsker sig i præstinden Livia. For at få sin hinanden bliver Livia nødt til at flygte fra templet.

Voodoo

Veninderne Lisa og Rusty og de to sjove tanter fra Nadia Kadis bog “Spøgelses-slottet” er på nye eventyr på Haiti. Her kæmper de mod voodoo-præster og zombier for at redde den indfødte Pedro fra en frygtelig forbandelse.

Fup, fiduser og falske malerier

Kunst-eksperten og svindleren Viggo Nielsen er eftersøgt af det danske politi. I “Mona Lisa på Afveje” stjal han nemlig den ægte Mona Lisa. Nu er han på jagt efter et ægte Degas-maleri, som hænger på en belgisk landevejs-kro.

Frygten på fjeldet

Nanna og Signe skal på klassetur til Norge med deres engelsk-lærer. Inden de skal af sted, skriver Nanna et uhyggeligt digt på engelsk, der handler om døden. Da Nanna forsvinder sporløst i Norge, er Signe sikker på, der er sket noget forfærdeligt.

Naomi og Anders

Dør der lidt for mange på plejehjemmet, hvor Naomi er sygehjælper? En gammel dame, der bor på plejehjemmet, får overtalt Naomi til at kigge nærmere på dødsfaldene.

Nazi-arkiverne

Samtidig med at Thomas og Rune passer deres nyheds-bureau på Nørrebro, prøver de at finde oplysninger til deres nazi-arkiver. Men nogen vil have fat i deres lister over ny-nazister, og Thomas og Rune føler sig truet.

Sort sorg

Hvem er det, der besøger fru Holm om natten? Det kan vel ikke være den døde datter, som fru Holm er sikker på blev myrdet? Uden at vide det, sætter sosu-hjælperen Kamma livet på spil, da hun begynder at grave lidt i sagen.

Mareridt

Nanna skal bo nogle dage på en middel-alder-kro i Tyskland, fordi hendes søster, Luna, skal giftes. Men hvad er det med det uhyggelige ældgamle spejl på Nannas værelse? Hvorfor syder det af ondskab? Hvorfor giver det Nanna mareridt, og hvad er det, Nanna kan se i det?

Døden i Visby

I 1300-tallet rejser den smukke Maria til Visby. Hun skal giftes med den flotte Magnus. Men en krig flår brutalt de to unge fra hinanden, og nu begynder en kamp mod soldater, bødler, røvere og sygdom. Vil Maria og Magnus nogensinde se hinanden igen?

Dead-line

Sprang Brink selv ud ad vinduet, eller blev han skubbet? Otto får arbejde som fotograf på en avis, hvor han skal følges med den smukke journalist Mette. Både Mette og Otto har mistanke om, at Brink blev myrdet.

Spor af mord

Væggen overfor var rød af blod. Det var sprøjtet i alle retninger. Men det meste blod var løbet ned ad væggen og endt i en pøl. Midt i pølen lå hans sømpistol.

Kærlighedens vendepunkt

Elisabeth er lærer på den samme skole som sin eksmand, Jess og hans nye kæreste. Heldigvis møder Elisabeth den rare Jørgen, der sammen med sin mor bor på en herregård i Jylland. Men vil det være uden problemer at flytte derover?

Mord efter mord

Fire grusomme mord er sket. Alle på lyshårede kvinder med succes. Iben er politibetjent, ung, smuk og lyshåret. Holdet, der efterforsker sagen, ansætter Iben som lokkedue.

Anitas millioner

Hvad nu, hvis ens kæreste pludselig forlader en fest med en anden pige? Og hvad så, hvis man samtidig vinder syv millioner kroner i lotto?

Ved søen

Amir er studerende og læser på Københavns Universitet. For 12 år siden sagde han farvel til sin smalle barndoms-gyde. Nu står han ved vinduet og ved ikke, at hans mor er død.

Marias hjerte

En varm og rørende bog om Maria, der gerne vil klare sig selv. Maria går på VUC og drømmer om at blive læge, mest fordi hun mener, det vil gøre hendes forældre glade. Men hvad vil Maria selv?

Det er helt sikkert

En ung mand er rystet over et mord på en lille pige, han kendte. For at få afløb for sin vrede begynder han at skrive til et chatrum på nettet. Snart får han truende svar, der mere end antyder, at han er morderen.

Krystal-nat

Hannibal bor i Hitlers Tyskland og er glad for kunst. En jøde giver Hannibal en opgave – nemlig at passe på alle de kostbare malerier, jøden har gemt for nazisterne. En livsfarlig opgave, for Gestapo jager enhver, der skjuler den forkerte kunst.